top of page

Het Fietsterras


Sinds juli 2021 hebben we het label van erkend fietscafé, waar we trots op zijn.

In augustus 2020 zijn we gestart met ons fietscafé. Midden in de eerste lock-down (2020) ging iedereen dagelijks fietsen en wandelen... Iedereen herontdekte terug het eigen land en de eigen prachtige natuur hier in bosland.

Dus... de uitdaging was er en al snel was de eerste steen (lees plavei) gelegd voor ons fietsterras... want zeg nu zelf... zulke lekkere biertjes hier ontwikkelen en dan alle fietsers en wandelaars laten voorbijgaan... dat kon niet. Door onze ligging aan knooppunt 257 en vlakbij 'fietsen door de bomen' heb je hier een ideaal plekje om even uit te rusten of om energie op te doen voor de prachtige trip hoog door de toppen. Je kan ook bij ons starten aan onze eigen uitgewerkte fietstocht 'van brouwerij tot brouwerij' ... een lekkere, mooie tocht van 42 km. Vraag zeker naar de fietskaart en ga op ontdekking! Zeker de moeite!


Ondertussen zijn we heel wat maanden verder en hebben er sinds 2021 ook een overkapping bijgezet waardoor wie wil ook onder het verwarmde afdak kan zitten. Zeker in de wintermaanden is het hier lekker warm bij de vuurtjes.


In de zomermaanden zijn er tal van activiteiten gepland, van optredens tot wandeltochten, opdrachtentocht, proeverijen, ambachtenmarkt, themadagen... blijf zeker op de hoogte via onze kalender.


bottom of page